Om iLæring.dk

Torben Møller fotoAnsvarshavende redaktør: Torben Møller
Ansvarshavende redaktør og initiativtager til iLæring.dk.

Født 1971. Uddannet grafiker 1993, folkeskolelærer 2006 fra University College Lillebaelt (det tidligere Jelling Seminarium) og har sidenhen taget kurser som enkeltfagsstuderende på IT Universitetet i Købehavn. Sommer 2014 blev jeg færdig med Master in ICT and Learning fra Aalborg Universitet.

Jeg arbejder i dag i Forsvaret i min drømmestilling som pædagogisk vejleder hvor jeg bl.a. er ansat til, at tænke læringsmæssigt “ud af boksen”. Som webmaster i Forsvaret arbejder jeg primært med platformen Microsoft Office Sharepoint Server – MOSS2007.

Derudover er jeg:

  • En teknologi entusiast og er Apple hardware / Microsoft software / Linux freeware fan
  • Blogger og social netværker
  • Er blevet kaldt en “social veltilpasset nørd” :-)

TM UViLæring.dk har fokus på læring, IKT , læringsmateriale, lektionsplaner, didaktik, netdidaktik, IT nyheder og online kommunikation. Det primære formål med bloggen er at videndele om disse emner. Her møder du ikke de kommercielle websiders holdninger som gengiver produktfakta og specifikationer uden at tage stilling til tingene. Bloggen er skabt med henblik på at ytre meningerne direkte til brugerne, uden at pakke det hele ind i superlativer som slører budskabet.

– skulle du have seriøse kommentarer/opklarende spørgsmål/gode tilføjelser til de forskellige indlæg er du meget velkommen til at kommentere bloggen ved, at kontakte mig.

Januar 2010

Torben Møller
ansvarshavende redaktør

Link til Torben Møllers LinkedIN profil

twitter logo lille