Nintendo Wii finder vej til idrætstimerne

Selvom danske skoleelever normalt forbinder gymnastikundervisning med førstevælger, redskabsgymnastik, fodboldkampe og høvdingebold, vil den fremover bliver “digitaliseret” nogle steder.

Ifølge Usserød Skole i Hørsholm, så giver Nintendo Wii mulighed for en mere projektorienteret tilgang til idrætstimerne, og der kan fokuseres på specifikke ting fra gang til gang.

F.eks. har 7. klasse på Usserød Skole i Hørsholm skihop og slalom på skemaet, når de har idræt.

Undervisningen er ikke flyttet til et skisportssted, men foregår lige midt i klasselokalet, hvor eleverne bruger spillekonsollen Wii fra Nintendo.

– Det giver mulighed for en mere projektorienteret og undersøgende tilgang til idræt, siger lærer Christian Larsen, som har introduceret Wii i idrætsundervisningen.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis & kilde.

Sammenfatning
Her på bloggen er vi af den opfattelse, at det er sympatisk at spiludviklere som Nintendo Wii tænker og udvikler udstyr som bevirker, at børn og unge får mere motion. Men vi vil til en hver tid anbefale, at børnene kommer ud i sol og frisk luft og får den rigtige motion – Nintendo Wii spillekonsollen er et godt supplement til den traditionelle idrætsundervisning.


Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *