Facebook i undervisningen

facebook logo Hvordan inddrages Facebook konkret i undervisningen?

Hvis du som lærer ønsker, at inddrage Facebook i din undervisning, kan du på Online College.org finde 100 konkrete idéer til hvordan Facebook kan inddrages i din undervisning.

Didaktiske overvejelser omkring inddragelse af Facebook i undervisningen

Ønsker du yderligere didaktiske overvejelser omkring Facebook i din undervisning, kan du med fordel læse artiklen “Undervisning og læring på Facebook


Share

3 comments for “Facebook i undervisningen

 1. 21. februar 2011 at 00:18

  Spørgsmålet er vel om det er forsvarligt at inddrage Facebook i undervisninger – nu hvor facebook er et underholdningsmedier og ikke et læringsmedie ?

 2. Torben Møller
  22. februar 2011 at 15:41

  Hej Bruce – interessant måde at betragte Facebook på – hvad mener du når du skriver, at Facebook er et “underholdningsmedie” – mediet er vel reelt nok for dine elever?

  Jeg er at den overbevisning, at det er bedst at inddrage elevernes IKT mæssige kompetencer i undervisningen og det vil inddragelsen af Facebook jo netop være – her tænker jeg på samarbejde, arbejde på tværs af tid og rum, online/offline kommunikation, skriftlig kommunikation etc – alt sammen kompetencer der er med til at styrke deres handlekompetence og muligheder for at kunne agere som “hele mennesker” i dagens samfund.

  Mvh Torben Møller :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *