dialoogle – et stærkt dialogværktøj

dialoogle logoDialoogle.dk skriver selv følgende om det at “dialoogle”:

Dialoogle er en kreativ metode til at genstarte, forny og kvalificere kommunikation på tomandshånd, i små og større grupper.

Metoden bygger på en serie billedkort af høj kvalitet med motiver, som fremmer associationer i hjernen, giver tankerne frit løb og gør det let at tænke kreativt, bruge sproget rigere og mere nuanceret og formulere holdninger og ideer mere præcist.

Dialoogle gør samtalen mere åben, sjov, direkte – og effektiv. Styrken ligger i billedernes evne til at få personer til at udtrykke sig nuanceret og samtidig meget præcist, så værdien af samtalen bliver større.

Dialoogle anvendes af ledere, undervisere og psykologer, HR- og managementkonsulenter og coaches, der ønsker at forbedre kvaliteten af en samtale mere, end det normalt er muligt.

Brug Dialoogle, når du arbejder med strategiudvikling, visioner, kreative processer, undervisning, tværkulturelle og tværfaglige projekter og konfliktløsning, f.eks. i forbindelse med skolemobning. Kun din fantasi sætter grænser for anvendelsen af Dialoogle som dialogværktøj”.


Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *