Arbejde med og dele dokumenter i skyen

Dokumenter i skyen

Dokumenter i skyen Følgende links er de umiddelbare refleksioner, som er skrevet ned med henblik på videndeling – de er et sammenkog fra det spændende foredrag “Dokumenter i skyen” som blev afholdt 09. november 2010, på Uddannelsesforum 2010 i Bella Center – det er nogle af de gode forfatterne fra it-torvet.dk som stod bag foredraget – det var en fornøjelse..!

Jogtheweb.com

Jogtheweb.com er et godt værktøj hvor man kan samle flere hjemmesider ét sted – forfatterne fra IT-Torvet anvender det selv eksemplarisk.

Dropbox.com

Her kan man dele op til 2 gb filer med andre – alternativt kam man selv anvende den privat som en stor “USB stick” hvor filerne automatisk er opdateret – søg på “dropbox” på skolekonsulenterne.dk og du finder en tastevejledning til dropbox.

Windows live mesh

På Windows Live Mesh kan dokumenter gemmes så man kan hente dokumentet fra flere computere (ex bådearb pc eller hjemme pc) der er 5 gb plads.

Evernote.com

Her er det samme tankegang som Windows live mesh bare med noter. Adgang til evernote kan foregå via smartphone eller web.

Google Docs med MS Word plugin

Udvidelse til Google docs – officeSync – giver en udvidelse i MS Word så man kan bruge Google docs som fjernlager.

Robobraille.org

På Robobraille.org kan eleven sende et dokument til en mail adresse – herefter modtager man en mp3 fil med udtalen på det sprog man ønsker.


Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *